Uutiset

Neljänsuora rikkoi oman listaennätyksensä!

25.8.2015

Neljänsuoran uusi albumi Juhlat julkaistiin perjantaina 14. elokuuta. Eilen sunnuntaina se nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan viidenneksi. Sijoitus on Neljänsuoralle uran korkein.

Juhlat-albumin ovat tuottaneet Petri Munck, Petri Somer ja Emma-palkittu Matti Mikkola. Ensimmäistä kertaa Neljänsuoran levyllä biisinkirjoittajina ovat mm. Jaakko Salovaara, Kyösti Salokorpi ja Stig. Albumin äänimaiseman viimeisteli miksauksellaan Eppu Kosonen. Esimakua tulevalta levyltä on antanut mahtipontinen stadioniskelmä Kaksi kauneinta, joka on soinut kevään ja kesän mittaan ahkerasti radioissa.

Uuden albumin lisäksi Neljänsuoralla on ollut syytä juhlaan myös vanhan levynsä tiimoilta – vuonna 2009 julkaistu pitkäsoitto Teetä ja paahtoleipää on myynyt kultaa eli vanhan kultarajan mukaan yli 15 000 kappaletta. Teetä ja paahtoleipää -albumilta löytyvät muun muassa hitit Siipirikko sekä Mansikkaa ja valkoapilaa.

Neljänsuoralla on ollut kiireinen keikkakesä. Energisestä livemeiningistään tunnettu, yli 150 keikkaa vuodessa tekevä Neljänsuora on uudistanut musiikkiaan voimakkaasti. Bändi alkoi kehittyä jo useita vuosia sitten tanssimaailmasta popimpaan suuntaan ja on näin varmistanut asemansa myös levymarkkinoilla ja radiosoitossa.

Ylös