Uutiset

Platinaa myynyt jenkkiyhtye Shinedown julkaisee uuden albumin

25.8.2015

Moninkertaista platinaa myynyt rockyhtye Shinedown julkaisee kolmen vuoden tauon jälkeen uuden albumin. Threat To Survival –niminen albumi julkaistaan 18. syyskuuta.

Tulevan albumin ensimmäinen single, Cut The Cord, julkaistiin heinäkuussa. Single on noussut singlelistojen kärkeen jatkaen Shinedownille kirjattua ennätystä: jokainen bändin julkaisemasta 19 singlestä on noussut singlelistojen kärkeen mm. jenkeissä.

Shinedownin nokkamies Brent Smith on kertonut, että tuleva Threat To Survival -albumi on Shinedownin kaikista albumeista tähän asti elämäkerrallisin:

-Threat To Survival viittaa siihen eläimelliseen vaistoon, jonka kautta reagoimme konfliktitilanteissa ja joka auttaa meidät valitsemaan kussakin tilanteessa välillä ”pakene tai taistele”, Smith kuvailee.

Shinedown on yksi 2000-luvun menestyneimmistä rock-yhtyeistä. Floridasta kotoisin oleva yhtye on myynyt moninkertaista platinaa sekä tehnyt rock-historiaa vuonna 2008 julkaistulla The Sound Of Madness –albumilla, jonka jokainen kuudesta singlestä (yhtenä singleistä maailmanlaajuinen hitti Second Chance) ylsi airplay -listojen ykköseksi jenkeissä. Shinedown –yhtyeen tämänhetkiseen kokoonpanoon kuuluvat Brent Smith (laulu), Zach Myers (kitara, taustalaulu), Barry Kerch (rummut) sekä Eric Bass (basso, piano, taustalaulu). Tällä hetkellä Shinedown on Yhdysvaltain –kiertueella, ja ensi talven 2016 kiertueesta tiedotetaan pian.

 

Ylös