Uutiset

Suomen lupaavin popyhtye Elias Kaskinen & Päivän Sankarit julkaisee debyyttialbuminsa 28.8

25.8.2015

Suomen lupaavimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Elias Kaskinen julkaisee yhtyeineen esikoislevynsä Elämä lupaa mulle 28. elokuuta. Albumilta on lohkaistu tänään samanniminen uutuussingle: http://spoti.fi/1MejAm4 Levynjulkaisukeikka järjestetään Helsingin Virgin Oil Companyssa 29. elokuuta.

Lohjalaissyntyinen Elias Kaskinen (-92) on uuden sukupolven biisintekijä, joka tekee itse kappaleet ja toimii yhtyeen karismaattisena keulakuvana. ”Päikkärit” on kerännyt vankan fanijoukon tarttuvilla popkappaleilla ja kiivaalla lavaenergiallaan. Edellinen single Rakasta vielä kun voit soi tiiviisti radiokanavilla ja yhtye on keikkaillut ympäri Suomen.

Elias Kaskinen tunnetaan yhtyeensä lisäksi myös Alasti-klubin vetäjänä, jonka vieraina ovat käyneet muun muassa Anssi Kela, Jenni Vartiainen, Kasmir ja monet muut tähdet. Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -yhtyeen muut jäsenet ovat Axel Virkkunen (kitara), Artti Pursiainen (basso) ja Niko Koivuhovi (rummut).

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit napattiin Warnerin talliin alkuvuodesta 2015. Yhtyeen aiemmin julkaistut singlet Pelkään koskea kadulla, Sano se mulle ja Aina minä jään saivat niin ikään radiosoittoa ja löytyvät Elämä lupaa mulle -albumilta.

”Elias Kaskinen on juuri nyt yksi Suomen lupaavimmista nuorista muusikoista ja lauluntekijöistä” HS 4.7.2015.

”Ainekset Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -nimiseen menestystarinaan ovat olemassa.” Soundi.fi 9.6.2015.

”Säveltäjä ja sanoittaja Elias Kaskinen on ehkä vielä vieras nimi Suomen musiikkikartalla, mutta ei enää pitkään. Yhdessä Päivän Sankarit –yhtyeensä kanssa Kaskinen ja kumppanit muodostavat kokoonpanon, jonka ylle on jo aseteltu niin Lauri Tähkän kuin Juha Tapion viittaa.” Iltalehti 22.10.2014.

Spotify: https://open.spotify.com/album/1VNIxYLun5TrzgdTMlwcGD

Facebook: https://www.facebook.com/Paikkarit?fref=ts

Instagram: https://instagram.com/paikkarit/?hl=en

Ylös