Uutiset

Anna Abreu julkaisi uuden singlen Ayo

18.9.2015

Kesän ajan ensimmäistä suomenkielistä albumiaan työstänyt Abreu julkaisi tänään 18.9. uuden singlen. Ayo-kappale on Axel Ehnströmin ja Mikke Vepsäläisen sanoittama ja säveltämä.

”Olen erittäin innoissani uudesta sinkusta ja koko albumista. Levy on monipuolinen, siitä tulee henkilökohtaisempi ja ehkä diipimpi kuin koskaan. Samalla halusin kuitenkin tehdä biisejä, joissa kuuluvat portugalilaiset juureni ja se ilo, jota haluan jakaa ihmisille musan kautta. Ayo on mielestäni maaginen biisi – se hymyilyttää ja itkettää samaan aikaan”, Anna kertoo.

Kuuntele Ayo!

Anna Abreu suomenkielinen musiikki on otettu loistavasti vastaan. Kesäkuussa julkaistu Bandana-single ylitti pian julkaisunsa jälkeen kultarajan, ja kappale oli useamman viikon putkeen Spotifyn top 10 -listalla..

Anna Abreu pääsi Suomenkielisten biisien makuun Vain elämää -ohjelmassa vuonna 2013. Hänen versionsa kappaleesta Kylmästä lämpimään nousi kauden suosituimmaksi ja se kipusi radioiden soittolistojen kärkeen. Vuonna 2014 Anna vieraili JVG:n Huominen on huomenna -biisillä, joka nousi heti julkaisustaan Spotifyn ykkössijalle. Kappaleen musiikkivideo oli myös viime vuoden katsotuin kotimainen video YouTubessa. Anna Abreu on myynyt uransa aikana yhteensä lähes 200 000 albumia.

Instagram: https://instagram.com/annaabreuofficial/

Ylös