Uutiset

Chisu julkaisee Polaris-albumin 2.10.

29.9.2015

Chisun odotettu uusi albumi Polaris julkaistaan perjantaina 2.10. Albumi on Chisun säveltämä, sanoittama ja tuottama. Albumin ensimmäinen single Ihana otetiin avosylin vastaan ja se nousi ennätysajassa suoraan radiosoittoa mittaavan Radiomonitorin ykkössijalle. Keskiviikkona 30.9. julkaistaan Spotifyssa eksklusiivisesti albumilta uusi kappale Tuu mua vastaan.

” Jokaisella levylläni on ollut joku teema; Vapaa ja yksin -levyllä pohdin vapautta ja sen tuomaa yksinäisyyttä, Kun valaistun -levyllä teemana oli luopuminen. Tulevalla albumilla pohdin totuutta ja rehellisyyttä eritoten itseä mutta myös muita kohtaan.

Nimekseen levy saa Polaris. Polaris on toiselta nimeltään Pohjan Tähti, joka maasta käsin katsottuna pysyy paikoillaan muiden tähtien kiertäessä sitä. Polarista on käytetty kauan navigoinnissa ja sitä käytetään edelleen myös kartoissa ja kompasseissa merkkaamaan pohjoista. Tämä on minusta hyvin mielenkiintoinen metafora rehellisyyttä ja totuutta pohtiessa. Jokaisella ihmisellä on oma Polariksensa: oma syvä totuutensa, minuutensa tai intuitionsa, joka pysyy aina vaikka muut asiat ympärillä muuttuisivat radikaalistikin.”, kertoo Chisu.

Katso Ihana-musiikkivideo täältä!

Chisu on palkittu urallaan yhdeksällä Emma-palkinnolla sekä Teosto-palkinnolla. Chisu on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut kaikki albuminsa itse.

Ylös