Uutiset

J.Karjalainen julkaisee uuden singlen Stindebinde 9.10.

30.9.2015

Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva J.Karjalainen on työstänyt viimeisen vuoden ajan uutta albumia. Sinulle, Sofia –albumi julkaistaan perjantaina 20.11. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu on 9.10. julkaistava Stindebinde. Marraskuussa julkaistavan albumin kappaleet ovat J.Karjalaisen säveltämiä ja sanoittamia. Levyn on tuottanut Janne Haavisto. Sinulle, Sofia –levystä julkaistaan myös tuplavinyyli.

J.Karjalainen tekee kattavan Suomen kiertueen maalis-huhtikuussa ja kiertuepäivät julkaistaan loppuvuonna.
Karjalainen teki näyttävän paluun parrasvaloihin keväällä 2013 ilmestyneen Et ole yksin-studiolevyn myötä. Et ole yksin –albumi ylitti tuplaplatinarajan ja levyltä julkaistiin menestyssinglet Mennyt mies ja Sydänlupaus. J. Karjalaisen levyjä on kolmen vuosikymmenen aikana myyty yli 700 000 kappaletta. Kolme cowboyta, Ankkurinappi, Doris, Hän, Missä se Väinö on?, Villejä lupiineja ja monet muut kappaleet ovat jo ikivihreitä.
J.Karjalaisen yhtyeeseen kuuluvat Janne Haavisto / lyömäsoittimet, Mikko Lankinen / kitara, Pekka Gröhn / kosketinsoittimet ja Tom Nyman / Basso.

https://www.facebook.com/jkarjalainenvirallinen

Ylös