Uutiset

JAAKKO MANNISEN JUTTY RANX -YHTYE JULKAISEE UUDEN SINGLEN MAAILMANLAAJUISESTI

18.9.2015

I See You -hitillä suuren yleisön tietoisuuteen ponnistanut Jutty Ranx julkaisee uuden singlen I’ll Bring My Love Suomessa tänään 18.9. Kuuntele kappale täältä!

Suomalaisen Jaakko Mannisen elektropop-yhtye Jutty Ranx valloitti vuonna 2013 musiikkimarkkinoita ympäri Eurooppaa debyyttisinglellään ”I See You”. Kappaleen musiikkivideo keräsi Youtubessa lähes 8 miljoonaa katselua. I See You -kappale myi Italiassa platinaa, nousi radiosoittolistan ykkössijalle ja aiheutti fanihysteriaa. Biisi nousi radiosoittolistoille Suomen lisäksi muun muassa Etelä-Afrikassa, Ranskassa, Espanjassa, Puolassa, Belgiassa, Saksassa, Israelissa ja Kreikassa. Yhtye esiintyi myös Suomessa Elämä lapselle -konsertissa 2013.

Los Angelesista lähtöisin oleva Jutty Ranx on uuden sukupolven popyhtye, joka yhdistelee taitavasti elektrosävyjä flirttaileviin biitteihin. Jutty Ranxin muodostavat dj ja biisintekijä Jaakko Mannisen lisäksi vokalisti Justin Taylor sekä multi-instrumentalisti Ryan Malina. Kolmikko säveltää, sanoittaa ja tuottaa koukuttavat kappaleensa itse. Keikoilla Jutty Ranx esiintyy livebändin kanssa.

Katso tunnelmia kulissien takaa studiosta täältä!
Kotisivut: www.juttyranx.com

Ylös