Uutiset

PLATINAA MYYNYT TUOMAS KAUHANEN JULKAISI UUDEN SINGLEN JA EP:N

29.9.2015

Räppäri Tuomas Kauhanen julkaisi Hulluja päiviä ja rakkauslauluja EP:n. Digitaalisesti julkaistu EP sisältää neljä aiemmin julkaisematonta kappaletta. EP:n avaa uusi single Rakkauslaulu (feat. Sharon).

Kuuntele Hulluja päiviä ja rakkauslauluja EP täältä!

– Vuonna 2013 julkaistu Sano vaan Tuomas -albumi oli läpileikkaus mun nuoruudesta, unelmista ja toiveista. Nyt julkaistu Hulluja päiviä ja rakkauslauluja on otteita kahdesta viime vuodesta. Sen pääteema on rakkaus. Se kattaa tarinoita erosta, ihastumisesta, ikävästä ja ajoittain myös rakkauden ja empatiakyvyn puutteesta sekä ihan vaan musiikin ja hiphopin fiilistelystä. Otsikon hullut päivät kuvaavat kahden viimeisen vuoden pyöritystä omassa elämässä ja maailmassa ylipäätään, Tuomas kertoo EP:stään.

Porvoossa kasvanut ja Helsingissä asuva Tuomas Kauhanen on tullut tutuksi useista radio- ja Spotify-listojen kärkeen nousseista hiteistään sekä energisistä keikoistaan. Kauhasen aiempia menestyssinglejä ovat platinaa myynyt Enkeli, kultarajan ylittänyt Pummilla Tallinnaan sekä Miksi naiset rakastuu renttuihin?, jolla räppäävät myös Cheek ja Elastinen.

Instagram: www.instagram.com/tuomaskauhanen
Facebook: www.facebook.com/tuomaskauhanenofficial

Ylös