Uutiset

SUOMALAINEN DJ-LUPAUS JEREMY FOLDEROL JULKAISI UUDEN SINGLEN

8.9.2015

Suomalainen DJ-tuottaja Jeremy Folderol on julkaissut tänään kaikissa digipalveluissa uuden singlen Little Sister feat. Tilly. Kuuntele kappale täältä!

Little Sister on tehty Ruotsissa, jossa Jeremy on käynyt viime kuukaudet ahkerasti työstämässä uutta musiikkia. Little Sisteriä oli Jeremyn lisäksi tekemässä ruotsalainen biisintekijä Richard Silver. Sanoitus on kappaleella laulavan ruotsalaisen laulaja-lauluntekijä Tillyn käsialaa. Little Sister on koskettava voimatarina sisarusten välisestä suhteesta.

”Sain inspiraationi biisiin sekä urbaanista että 80-luvun musiikista. Halusin yhdistellä biisissä erilaisia äänimaailmoja rajoittamatta sitä yhteen tiettyyn soundiin.” Jeremy kertoo.
19-vuotias Jeremy Folderol, oikealta nimeltään Jere Saharinen, alkoi tehdä musiikkia kuusi vuotta sitten kotonaan Lahdessa. Aluksi hän soitti klubeilla kotikaupungissaan, mutta sana lahjakkaasta nuoresta dj:stä levisi nopeasti: vuonna 2013 Jeremy Folderol esiintyi Pohjoismaiden suurimman EDM-festivaalin ”Weekend Festivalin” lavalla – heti David Guettan jälkeen! Jeremy sainattiin vuonna 2013 Warner Musicille ja hän on julkaissut kaksi singleä: In Stereo sekä We Are Forever.

Instagram: https://instagram.com/jeremyfolderol/
Facebook: http://on.fb.me/1NkESPw

Ylös