Uutiset

ELLINOORA JULKAISI UUDEN SINGLEN

5.10.2015

Sinkkuelämää-sarjan päähenkilö antoi inspiraation Carrie-singlelle.

21-vuotias laulaja-lauluntekijä Ellinoora julkaisi 2. lokakuuta uuden singlen Carrie. Ellinooran sanoittamaa kappaletta on ollut säveltämässä hänen lisäkseen tuottaja Samuli Sirviö. Kappale on jatkoa Ellinooran kahdelle aiemmalle radiohitille Minä elän ja Ei hävittävää (AEIOUAO).

Kuuntele Carrie täältä!

– Carrie kertoo aamuyön tuntien kelailusta. Se on havahtuminen nykyaikaiseen rakkauden tavoitteluun keskittyneeseen maailmaan. Laulu pohtii kuinka elämän kaunein asia on muuttunut peliksi. Pohjimmiltaan laulun kertoja tahtoisi vain löytää erityisen tyypin viereensä, mutta on väsynyt jatkuvaan etsimiseen ja siihen liittyviin lieveilmiöihin, Ellinoora kertoo uutuudestaan.

– Kappaleen nimi on suora viittaus samaistumisesta Sinkkuelämää-sarjan ikoniseen päähenkilöön Carrie Bradshawniin. Kuinka rakkausasioiden edessä järkevinkin ihminen muuttuu järjettömäksi, Ellinoora pohtii.

Oulusta kotoisin oleva Ellinoora herätti usean levy-yhtiön kiinnostuksen poikkeuksellisella äänellään vuonna 2011. Hän solmi levytyssopimuksen Warner Musicin kanssa tuolloin vasta 17-vuotiaana. Ellinoora teki toukokuussa myös housewriter-sopimuksen Warner Musicin ja HMC Publishingin kanssa.

Instagram: https://instagram.com/ellinooramusiikki/
Facebook: www.facebook.com/ellinooravirallinen

Ylös