Uutiset

Vain elämää –albumit julkaistaan perjantaina 30.10.2015

28.10.2015

Neljännen Vain elämää -kauden kappaleet julkaistaan kahdella eri albumilla, Vain Elämää Ilta ja Vain Elämää Päivä, perjantaina 30.10. Albumeilla on tuttuun tapaan ohjelmassa kuultuja ikimuistoisia tulkintoja tunnetuista kappaleista. Levyillä kuullaan lounaan ja illallisen aikana esitetyt kappaleet.

Jokaisen jakson päätteeksi on julkaistu yksi kappale ja Spotify-listan ykkössijalle nousi Antti Tuiskun versio Sata Salamaa –kappaleesta ja kakkossijalle SANNIn versio Ei-kappaleesta.

Neloskausi huipentuu 12.12. Hartwall Arenalle Vain elämää –konserttiin. Liput ovat nyt myynnissä osoitteessa www.lippu.fi. Konsertissa ovat mukana Antti Tuisku, Anssi Kela, VilleGalle, Maija Vilkkumaa, SANNI, Pave Maijanen ja Vicky Rosti sekä huippumuusikoista koostuva Leri Leskisen yhtye. Tiedossa on ilta täynnä hittejä, mielenkiintoisia tarinoita sekä viihdyttäviä hetkiä.

Kuuntele Vain elämää –soittolista täältä!

Vain Elämää Live –konsertti:
12.12.2015 Hartwall Arena
Konsertti alkaa klo 20.00, ovet aukeavat klo 18.30.
Liput palvelumaksuineen alk. 53,50€
Liput nyt myynnissä www.lippu.fi
Konsertin tuotanto: Warner Music Live

Ylös