Uutiset

Coldplayn uusi albumi Head Full Of Dreams julkaistaan 4. joulukuuta

6.11.2015

Ensimmäinen single Adventure Of A Lifetime on julkaistu tänään

Brittiläinen Coldplay julkaisee seitsemännen studioalbuminsa Head Full Of Dreams 4. joulukuuta. Ensimmäinen single Adventure Of A Lifetime on julkaistu tänään.

Head Full of Dreams –albumi on äänitetty Malibussa, Los Angelesissa ja Lontoossa. Albumin on tuottanut norjalaisduo Stargate yhteistyössä yhtyeen pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, tuottaja Rik Simpsonin, kanssa. Head Full Of Dreams –albumilla kuullaan enemmän vierailevia tähtiä kuin koskaan aiemmin Coldplayn levyllä, mm. Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo sekä Merry Clayton vierailevat albumin kappaleilla.

A Head Full Of Dreams seuraa vuonna 2014 julkaistua herkkää ja lemmenkipeää Ghost Stories –albumia, joka oli Coldplayn kuudes peräkkäinen palkintoja ja listojen kärkisijoja kahminut sekä miljoonia myynyt levy. Yhtye ei lähtenyt Ghost Stories- albumin jälkeen kiertueelle, vaan päätti suunnata suoraan takaisin studioon tekemään uutta albumia.

Elinvoimaisen kuuloinen yhtye on tehnyt energiaa, värejä ja elämänmyönteisiä hetkiä pursuavan albumin, jonka kappaleista antaa oivaa esimakua tämä herkullisen hilpeä Adventure Of A Lifetime –single.

Coldplay ei koskaan ole nauttinut levyn tekemisestä tai ollut lopputulokseen niin tyytyväinen kuin nyt! Ja tällä kertaa he aikovat kiertää myös maailmaa.

Facebook: https://www.facebook.com/coldplay/
Twitter: https://twitter.com/coldplay
Instagram: https://instagram.com/coldplay/

Ylös