Uutiset

MAJOR LAZERIN LEAN ON -SINGLE ON SPOTIFYN KAIKKIEN AIKOJEN STRIIMATUIN KAPPALE

13.11.2015

Major Lazerin single Lean On feat. MØ & DJ Snake on noussut Spotifyn kaikkien aikojen striimatuimmaksi kappaleeksi. Hittisingleä on maailmanlaajuisesti striimattu lähes 528 miljoonaa kertaa. Kakkossijaa pitää hallussaan Ed Sheeranin Thinking Out Loud yli 527 miljoonan kuuntelumäärällä. Myös Suomessa Lean On- kappaletta on striimattu ahkerasti, yli 9 miljoonaa kertaa eli moninkertaista platinaa.

Yhtye on juuri julkaissut uuden singlen Light It Up feat. Nyla & FUSE ODG. Perjantaina 27.11. ilmestyy Peace Is The Mission –albumista uusi digitaalinen versio, joka pitää sisällään viisi uutta kappaletta. Kuuntele Light It Up feat. Nyla & FUSE ODG täältä!

Major Lazerin muodostavat Diplo, Jillionaire ja Walshy Fire. Yhtye esiintyi Suomessa viimeksi elokuussa Flow Festivaaleilla.

Facebook: www.facebook.com/majorlazer
Twitter: https://twitter.com/majorlazer
Instagram: https://instagram.com/majorlazer

Ylös