Uutiset

The Corrs julkaisee uuden albumin 27. marraskuuta

16.11.2015

Moninkertaista platinaa myynyt irlantilaisyhtye The Corrs tekee paluun! Yhtyeen uusi albumi White Light julkaistaan 27. marraskuuta. Ensimmäinen albumilta lohkaistu single on nimeltään Bring On The Night ja se julkaistiin lokakuun lopulla.

White Light on the Corrsin ensimmäinen iso julkaisu sitten vuoden 2004 Borrowed Heaven –albumin ja sitä seuranneen kiertueen. Yhtyeen Britannian –kiertue käynnistyy 19. tammikuuta Birmingham Genting Arenalta.

Viimeisen kymmenen vuoden ajan The Corrs on keskittynyt perhe-elämään tahoillaan. Kaksi yhtyeen jäsenistä, Sharon ja Andrea, ovat tosin vuosien varrella luoneet myös soolo-uraa. Kuluvan vuoden 2015 aikana yhtye on kuitenkin viettänyt tiiviisti aikaa studiossa Lontoossa valmistellen uutta albumiaan.

The Corrs –yhtyeeseen kuuluvat sisarukset Andrea (laulu), Sharon (viulu, laulu), Caroline (rummut, piano, laulu) sekä Jim (kitara, piano, laulu). Yhtyeen debyyttialbumi Forgiven Not Forgotten julkaistiin vuonna 1995 ja sen jälkeen, useiden menestyslevyjen myötä, yhtye on tähän päivään mennessä myynyt 40 miljoonaa albumia ja moninkertaista platinaa. Yhtyeen saundi on tunnistettava ja omaleimainen yhdistelmä kelttiläistä perinnettä sekä poprocktraditiota. Yhtye muistetaan mm. hiteistään Breathless, Runaway, Only When I Sleep sekä I Never Loved You Anyway.

Nettisivuja:
http://www.thecorrswebsite.com/
https://www.facebook.com/thecorrsofficial/

Ylös