Uutiset

TUOMAS KAUHANEN JULKAISI KOSKETTAVAN VIDEON

18.11.2015

Räppäri Tuomas Kauhanen julkaisi tänään musiikkivideon hänen uudelta Hulluja päiviä ja rakkauslauluja EP:ltä löytyvään singleen Rakkauslaulu (feat. Sharon).

Katso video tästä!

”Mietimme ohjaajan kanssa pitkään, että millainen video sopisi biisiin ja mikä viesti videolla halutaan välittää. Nyt kun pakolaiskeskustelu on ollut tapetilla ja tuntuu, että ihmisillä on myös paljon aiheettomia ja ennakkoluuloihin perustuvia pelkoja, syntyi ajatus videon kuvaamisesta vastaanottokeskuksessa. Halusimme näyttää ettemme oikeastaan ole ihmisinä mitenkään erilaisia”, Tuomas kertoo videosta ja jatkaa:

”SPR päästi meidät kuvaamaan Laitilan vastaanottokeskukseen ja kysyi asukkailtaan ketkä haluaisivat osallistua videoon. Lähes jokainen asukas halusi tavalla tai toisella tulla mukaan. Paikan päällä kysyimme turvapaikanhakijoilta mistä he haaveilevat ja kirjoitimme vastauksen suomeksi liitutaululle. Oli liikuttavaa kuunnella ihmisten tarinoita siitä miksi he olivat lähteneet kotimaastaan ja päätyneet Suomeen.”

Videon on ohjannut beatboxartisti Rudi Rok.

Porvoossa kasvanut ja Helsingissä asuva Tuomas Kauhanen on tullut tutuksi useista radio- ja Spotify-listojen kärkeen nousseista hiteistään sekä energisistä keikoistaan. Kauhasen aiempia menestyssinglejä ovat platinaa myynyt Enkeli, kultarajan ylittänyt Pummilla Tallinnaan sekä Miksi naiset rakastuu renttuihin?, jolla räppäävät myös Cheek ja Elastinen.

Instagram: tuomaskauhanen
Facebook: www.facebook.com/TuomasKauhanenOfficial
Spotify: http://spoti.fi/1KuSSm6

Ylös