Uutiset

VESALA JULKAISI MUSIIKKIVIDEON TEQUILA-HITTIINSÄ

26.11.2015

Sukunimellään soolouran aloittanut Paula Vesala julkaisi musiikkivideon ensimmäiseen singleensä Tequila. Kappale nousi julkaisupäivänään Suomen Spotifyn toiseksi kuunnelluimmaksi kappaleeksi. Biisi jatkaa sekä virallisen singlelistan että radiosoittolistan top-10:ssä.

Katso Tequila-musiikkivideo täältä!

– Video kuvattiin Los Angelesin liepeillä oudolla farmilla, jossa käyskenteli laama ja hevonen. Autonromuja ja ITE-taidetta pursusi kaikkialla, joka notkelmasta paljastui mielenkiintoinen mökkerö, uima-allas tai romukasa ja kukkulalla seisoi valtava risti. Illan hämärtyessä muureilta sai ihailla suurkaupungin valoja. Mukana on paikallisia näyttelijöitä, joiden kanssa oli helppoa tutustua ja tehdä töitä. Sovimme ohjaaja Hannu Aukian kanssa, että palaamme vielä sinne farmille. Uskomaton paikka, Vesala hehkuttaa.

Vesala on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen itse. Hän on toiminut myös vastaavana tuottajana, toisena äänittäjänä ja yhtenä ohjelmoijista.

– Tequila syntyi tänä keväänä Los Angelesissa. Vihelsin melodian puhelimen sanelimeen Sunset Bulevardilla ja kotiin päästyäni tein kappaleeseen sanat. Niitä Los Angelesin kodissa äänittämiäni syntyhetken lauluja ja vihellyksiä kuullaan biisissä yhä, sillä tunnelma joka siinä tallentui oli omasta mielestä niin taianomainen, Vesala kertoo.

Vesalan soolouran ensimmäinen albumi julkaistaan keväällä 2016.

– Olen tulevasta levystäni enemmän kuin innoissani. Tuntuu kivalta antaa nyt myös melodioiden tulla, ja ihan itselle. Samoin soittaminen ja ohjelmoiminen on yhä kiinnostavampaa ja niihin syventyminen auttaa minua luomaan aidosti omaa musiikillista maailmaani. Sooloura on toivottavasti loppuelämäni mittainen kiinnostava tutkimusmatka, hän iloitsee alkaneesta soolourastaan.

Seuraa Facebookissa ja Instagramissa!

Ylös