Uutiset

YLEISÖ ÄÄNESTI SUVI TERÄSNISKAN PARHAAN KAPPALEEN

10.11.2015

Suomen suosituimpiin naislaulajiin lukeutuvan Suvi Teräsniskan rakastetuimmat kappaleet julkaistiin samalla albumilla. Odotettu kokoelmalevy Täydellinen elämä – Suurimmat hitit ilmestyi perjantaina 6.11.

Radio Novan kuulijat ovat saaneet äänestää kaikkien aikojen suosikkinsa Suvin kappaleista, ja kirkkaasti voittoon selviytyi hänen ensimmäinen hittinsä Hento kuiskaus.

– Vaikka vajaan kymmenen vuoden urani varrelle on mahtunut monta radiohittiä, on erityisen siistiä että tällaisen äänestyksen voittaa ensimmäinen iso biisini. Muistan vielä sen kun kuulin Hento kuiskaus -demon ensimmäistä kertaa ja mietin, että olisipa siistiä joskus päästä laulamaan kappaletta, Suvi muistelee.

Toiseksi Radio Novan äänestyksessä sijoittui Täydellinen elämä ja kolmanneksi Jos menet pois. Molemmat kappaleet löytyvät myös uudelta kokoelmalta. Albumilla on tuttujen hittien lisäksi kaksi uutta kappaletta, hittisingle Uusi aamunkoi ja Erinomanlaisia.

Täydellinen elämä – Suurimmat hitit sisältää seuraavat kappaleet:
1. Hento kuiskaus 2. Täydellinen elämä 3. Jos menet pois 4. Jos mikään ei riitä 5. Uusi aamunkoi
6. Pahalta piilossa 7. Vaiettu rakkaus 8. Särkyneiden sydänten tie 9. Rakkaus on lumivalkoinen 10. Pettävällä jäällä (Suvi & Oskari Teräsniska) 11. Särkyvää (Suvi & Olli Lindholm) 12. Pohjantuuli 13. Jos olisin mun mies 14. Sanoja vaan 15. Kylmät enkelit 16. Elävänä haudattu 17. Tyhjässä huoneessa 18. Erinomanlaisia 19. Hei mummo

Suvi Teräsniskan albumeita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Tällä hetkellä Suvi Teräsniska on pidemmällä keikkatauolla.

Ylös