Uutiset

ANTTI TUISKULLE LISÄKONSERTTI HARTWALL ARENALLE!

16.12.2015

Antti Tuiskun ensimmäisen Peto Show’s liput vietiin käsistä nopeasti.

Antti Tuiskun areenakonsertin Peto Show’n liput tulivat myyntiin tänään kello 9. Ne vietiin käsistä nopeasti, ja suuren kysynnän vuoksi Antti Tuisku nousee Hartwall Arenan lavalle toisenkin kerran. Peto Show tullaan siis näkemään huhtikuussa Hartwall Arenalla kahtena peräkkäisenä päivänä, myös sunnuntaina 24. huhtikuuta 2016. Lipunmyynti lisäkonserttiin on alkanut osoitteessa lippu.fi!

Peto Show’n lisäksi Antti iloitsee täysin uudesta musiikista – eilen tiistaina 15.12. julkaistiin Antin uusi singlensä Party (papiidipaadi). Kappale nousi suoraan Spotifyn sijalle 2! Kuuntele biisi täältä!

Antti Tuiskun toukokuussa ilmestynyt kymmenes studioalbumi En kommentoi oli arvostelumenestys, ja Helsingin Sanomat listasi sen juuri yhdeksi vuoden parhaista levyistä. En kommentoi on myynyt platinaa, samoin kuin albumin ensisingle Peto on irti ja jättihitti Keinutaan feat. VilleGalle. Levyltä on julkaistu myös sinkut Blaablaa (En kuule sanaakaan) ja Hiton pelkuri. Syksyllä Antti ihastutti katsojia Nelosen Vain Elämää -ohjelmassa ja muun muassa tulkinnallaan Vicky Rostin kappaleesta Sata salamaa.

Antti Tuisku – Peto Show LISÄKONSERTTI
Hartwall Arena su 24.4.2016
klo 20.00 (ovet klo 18.30)
Liput palvelumaksuineen alk. 39,90 €. Liput myynnissä osoitteessa www.lippu.fi!
Konsertin tuotanto: Warner Music Live

Ylös