Uutiset

ANTTI TUISKUN UUSI SINGLE HETI SPOTIFYN YKKÖSEKSI!

18.12.2015

Suomen kirkkaimman poptähden Antti Tuiskun uusi single Party (papiidipaadi) julkaistiin tämän viikon tiistaina. Kappaleesta on muodostumassa jättihitti, ja se singahtikin heti Spotifyn ykkössijalle!

Kuuntele Party (papiidipaadi) täältä!

Antti Tuiskun toukokuussa ilmestynyt kymmenes studioalbumi En kommentoi oli arvostelumenestys, ja Helsingin Sanomat listasi sen juuri yhdeksi vuoden parhaista levyistä. En kommentoi on myynyt platinaa, samoin kuin albumin ensisingle Peto on irti ja jättihitti Keinutaan feat. VilleGalle. Levyltä on julkaistu myös sinkut Blaablaa (En kuule sanaakaan) ja Hiton pelkuri. Syksyllä Antti ihastutti katsojia Nelosen Vain Elämää -ohjelmassa ja muun muassa tulkinnallaan Vicky Rostin kappaleesta Sata salamaa.

Ylös