Uutiset

Cheekin Alpha Omega –albumi on myynyt tuplaplatinaa

14.12.2015

Cheek teki näyttävän paluun tauon jälkeen myyden yli 75 000 konserttilippua sekä saavuttaen kaksi uutta Spotify ennätystä.

Elokuussa julkaistu Sä huudat –single teki päiväkohtaisen striimiennätyksen keräten 254 900 kuuntelua ensimmäisenä päivänä. Elokuussa Cheek nousi vuoden tauon jälkeen loppuunmyydylle Blockfestin lavalle.

Lokakuussa julkaistu Alpha Omega –albumi meni suoraan albumilistan kärkeen ja levyn kaikki kappaleet valtasivat myös Spotify TOP 10-listan. Tämä on ensimmäinen kerta maailmassa, kun yhdellä artistilla ovat kaikki kappaleet Spotify TOP 10 –listalla. Tämän lisäksi Cheek on neljättä vuotta putkeen striimatuin kotimainen artisti Spotifyssa.

16.10. julkaistu Alpha Omega –albumi on myynyt yli 40 000 kappaletta eli tuplaplatinaa.

Cheek aloittaa perjantaina 8. tammikuuta peräti 15 paikkakuntaa kattavan jäähallikiertueen, joka huipentuu Hartwall Arenalle 26.2.

Ylös