Uutiset

Chisun uusi albumi on myynyt kultaa – katso musiikkivideo!

11.12.2015

Chisun lokakuussa julkaistu Polaris-albumi on myynyt yli 16 000 kappaletta ja näin ollen ylittänyt kultarajan. Polaris on Chisun säveltämä, sanoittama ja tuottama. Albumin ensimmäinen single Ihana otettiin avosylin vastaan ja se nousi ennätysajassa suoraan radiosoittoa mittaavan Radiomonitorin ykkössijalle. Parhaillaan radioissa soi koskettava Tuu mua vastaan –single.

Katso Tuu mua vastaan -kappaleeseen kuvattu musiikkivideo täältä!

” On ollu ihana päästä esittämään uusia kappaleita jengille keikoilla. Mieletön meininki ollu tien päällä ja ensi vuonna jatketaan täysillä. Super hienoa, että uusi levy on myyny kultaa ja siitä iso kiitos kaikille!”, kertoo Chisu.

Chisu on parhaillaan kiertueella, joka huipentuu kahteen loppuunmyytyyn Tavastian keikkaan. Chisu on palkittu urallaan yhdeksällä Emma-palkinnolla sekä Teosto-palkinnolla. Chisu on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut kaikki albuminsa itse.

Instagram: https://www.instagram.com/chisuofficial/

Ylös