Uutiset

Coldplayn uusi albumi A Head Full Of Dreams on julkaistu tänään

4.12.2015

Brittiläinen Coldplay on julkaissut tänään 4. joulukuuta seitsemännen studioalbuminsa A Head Full Of Dreams. Odotettu albumi nousi iTunesin kärkeen 50 maassa jo ennen julkaisuaan valtavien ennakkotilausmäärien myötä.

A Head Full Of Dreams –albumin ovat tuottaneet norjalainen tuottajaduo Stargate sekä Coldplayn pitkäaikainen yhteistyökumppani, tuottaja Rik Simpson. A Head Full Of Dreams –albumilla kuullaan enemmän vierailevia tähtiä kuin koskaan aiemmin Coldplayn levyllä, mm. Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo sekä Merry Clayton vierailevat albumin kappaleilla.

Coldplay esitti eilen uusia kappaleitaan erikoiskeikalla St John Hackney Church –kirkossa, joka nykyään toimii myös aktiivisena konserttipaikkana. Samalla julkistettiin myös Coldplayn esiintyminen Pepsi Super Bowl 50 Halftime Shown pääesiintyjänä 7. helmikuuta 2016 Santa Clarassa, Kaliforniassa. Coldplayn konserttitaltiointi St John Hackney Church-venuelta on nyt katsottavissa kaikkialla maailmassa täältä!

Tänään perjantaina Coldplay juhlistaa A Head Full Of Dreams –albumin julkaisupäivää livelähetyksellä Lontoon-studioltaan. Live stream on katsottavissa Suomen aikaa klo 17.30 alkaen täältä! Lähetys on katsottavissa taltiointina myös jälkikäteen.

Coldplay lähtee uuden albuminsa myötä kattavalle maailmankiertueelle aloittaen stadionkonserteilla Etelä-Amerikassa ja Euroopassa (tulossa m. 3 konserttia Lontoon Wembleylle). Pohjois-Amerikan kiertueen aikataulut julkaistaan pian.

A Head Full Of Dreams –albumin ensimmäisestä singlejulkaisusta Adventure Of A Lifetime tehty musiikkivideo on nyt katsottavissa täältä!

Nettisivuja:
Facebook: https://www.facebook.com/coldplay/
Twitter: https://twitter.com/coldplay
Instagram: https://instagram.com/coldplay/

Ylös