Uutiset

Dream Theater julkaisee uuden albumin 29. tammikuuta

7.12.2015

Dream Theater, yksi kautta aikojen tuotteliaimmista ja ikonisimmista progressiivisen rockin bändeistä, julkaisee uuden odotetun albumin 29. tammikuuta. Albumin nimi on The Astonishing. Bändille tyypilliseen tapaan levy ei ole mikään perinteinen albumikokonaisuus, vaan kyseessä on tällä kertaa huikeat 34 kappaletta kahdessa näytöksessä sisältävä konseptialbumi. Ensimmäinen albumilta julkaistu single on The Gift Of Music.

The Astonishing on äänitetty Cove City Sound Studioilla Glen Covessa, New Yorkissa. Levyn on tuottanut yhtyeen perustajajäsen ja kitaristi John Petrucci, miksannut Richard Chycki (Aerosmith, Rush) ja orkestroinut legendaarinen sovittaja-säveltäjä-kapellimestari David Campbell.

The Astonishing maalailee tarinaa retro-futuristisesta post-apokalyptisesta dystopiasta eli tulevaisuuden epätoivottavasta yhteiskunnasta, jota johdetaan keskiaikaisen feodalistisesti. Paikka, johon tarina sijoittuu, tarvitsee kipeästi Valittua noustakseen kaiken metelin yläpuolelle ja päihittääkseen Valtakunnan loppumattoman huminan sekä tuon vaisusti harmonisen paikan luoman harhakuvan turvallisuudesta.

Dream Theaterin 29. tammikuuta julkaistava The Astonishing on nyt tilattavissa ennakkoon täältä! Jokainen albumin tilannut saa ensimmäisen singlen The Gift Of Music kaupan päälle ns. instant grat-julkaisuna.

The Astonishing seuraa vuonna 2013 julkaistua ja maailmanlaajuisesti menestynyttä albumia DREAM THEATER, joka toi bändille jo toisen Grammy-ehdokkuuden ja kärkipaikan Billboardin Hard Rock Albums-listalla. Rolling Stone-lehti kirjoitti tuolloin albumin aloittaneen aivan uuden aikakauden tuotteliaan Dream Theaterin uralla.

Nettisivuja:
www.dreamtheater.net
www.facebook.com/dreamtheater
www.twitter.com/dreamtheaternet
www.youtube.com/dreamtheater
www.roadrunnerrecords.com
www.instagram.com/DTImages

Ylös