Uutiset

JVG:n albumi on Suomen striimatuin – yli 22 miljonaa striimiä!

4.12.2015

Vuosi 2015 on ollut JVG:lle huikea menestys. Yhtyeen syyskuussa julkaistu 247365-albumi on Suomen striimatuin levy Spotifyssa yli 22 miljoonalla kuuntelukerralla. Albumi on ylittänyt platinarajan ja yhtyeen singlet Mauton jasso, Tuulisii ja Tarkenee ovat myyneet platinaa. Myös uusin sinkku Takajeejee on ylittänyt kultarajan.

JVG:n Tarkenee-single on kerännyt tänä vuonna kaiken kaikkiaan yli 7,2 miljoonaa striimiä, mikä on enemmän kuin millään muulla kotimaisella kappaleella.

VilleGallella on ollut tänä vuonna peräti viisi Spotify-listaykköstä ja hän on saavuttanut vuodessa kaksi kultasingleä (Lähtisitkö ja Takajeejee), neljä platinasingleä (Mauton jasso, Tuulisii, Tarkenee, Keinutaan), yhden platinalevyn (247365) sekä kaksi tuplaplatinalevyä (Vain elämää kausi 4 ilta ja Vain elämää kausi 4 päivä). VilleGalle on ollut neljänä vuonna peräkkäin mukana vuoden striimatuimmassa kotimaisessa kappaleessa: Kran Turismo (2012), Levikset repee (2013), Huominen on huomenna (2014) ja Tarkenee (2015).

JVG voitti helmikuussa Emma Gaalassa Vuoden hiphop -albumin palkinnon. Yhtyeellä oli entuudestaan kaksi Emma-pystiä ja kaksikon albumeita on tähän mennessä myyty yli 80 000 kappaletta. JVG:n kaikki albumit ovat myyneet platinaa.

Facebook: https://www.facebook.com/jvgvirallinen
Instagram: https://instagram.com/jvgfi/

Ylös