Uutiset

Michael Bublén Christmas -albumi on joululevyjen uusi klassikko

16.12.2015

Uusi single The More You Give (The More You’ll Have) jatkaa menestystarinaa

Suosikkiartisti Michael Bublé on julkaissut uuden singlen The More You Give (The More You’ll Have). Uusi single on jouluinen kappale, joka jatkaa vuonna 2011 julkaistun Bublén Christmas –albumin menestystarinaa. Christmas oli vuonna 2011 maailman myydyin albumi, ja tähän päivään mennessä levy on myynyt maailmanlaajuisesti jo 12 miljoonaa kappaletta. Suomessa albumia on myyty jo lähes 55 tuhatta kappaletta eli tuplaplatinaa, ja lisäksi albumi on ollut Suomessa jo neljä joulua putkeen Spotifyn kuunnelluin levy. Michael Bublén Christmas on joululevyjen uusi klassikko.

Kanadalaissyntyisellä Michael Bublélla on ollut urallaan jo neljä albumia Billboardin Top200-listan ykkösenä. Lisäksi hän on voittanut 3 Grammya ja myynyt yli 50 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Bublé tunnetaan pehmeän maskuliinisesta lauluäänestään ja upeista konserteistaan. Hän on yksi maailman suosituimmista miesartisteista. Michael Bublé on esiintynyt Suomessakin jo pariin otteeseen Hartwall Arenalla. Aiemmin tänä vuonna artisti sai päätökseen “To Be Loved” –albumiin liittyneen maailmankiertueensa. Kyseinen albumi oli julkaisunsa jälkeen listaykkösenä 20 maassa.

Uuden singlen The More You Give (The More You’ll Have) lyriikkavideon voit katsoa täältä!

Nettisivut:
http://www.michaelbuble.com/
https://twitter.com/michaelbuble
https://www.instagram.com/michaelbuble/

Ylös