Uutiset

Platinaa myyneen Tuulin uusi single esittelee uudistuneen artistin

18.12.2015

Nimet listalla -kappaleella on mukana räppäri Mikael Gabriel

Debyyttialbumillaan vuonna 2012 platinaa myynyt Tuuli julkaisi tänään 18.12. uuden singlen Nimet listalla (feat. Mikael Gabriel). Kappaleen on säveltänyt Jaakko Salovaara. Sanoituksista vastaavat Kyösti Salokorpi ja Mikael Gabriel.

– Olen miettinyt loppuvuoden aikana tosi tarkkaan millaista musiikkia haluan tehdä. Nimet listalla -singleen löytyi Jaakon ja Kyöstin kanssa juuri sellainen fiilis, joka kuvaa sitä mitä olen nyt artistina. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja toivon, että tällä biisillä saadaan bileet käyntiin ympäri Suomea, Tuuli iloitsee uudesta singlestään.

– Biisin kuultuamme meille tuli idea pyytää Mikael Gabriel mukaan fiittaamaan. Miklu oli innoissaan ja suostui heti mukaan. Studiossa Miklusta huomaa heti, että hän on rautainen ammattilainen”, Tuuli kertoo hänen ja Mikael Gabrielin syksyllä alkaneesta yhteistyöstä.

Tammikuun alussa 17 vuotta täyttävä Tuuli julkaisi vuonna 2012 platinaa myyneen Salaisuudet-debyyttialbumin. Tuulin kappaleita ja videoita on katsottu YouTubessa yli 10 miljoonaa kertaa. Tuuli aloitti syksyllä opinnot Kallion ilmaisutaidon lukiossa.

Instagram: www.instagram.com/tuuli_virallinen
Facebook: www.facebook.com/tuulivirallinen
Snapchat: tuulivirallinen

Ylös