Uutiset

PLATINAA MYYNYT ROOPE SALMINEN & KOIRAT JULKAISI UUDEN SINGLEN

3.12.2015

Roope Salminen & Koirat julkaisi tänään 3.12 uuden singlen Tähdet kohdallaan. Kappaleen ovat säveltäneet ja sanoittaneet Roope Salminen, Jon-Jon Geitel, Mikko Saarinen, Kalle Lindroth sekä Mikke Vepsäläinen.

Kuuntele Tähdet kohdallaan täältä!

– Rehellisyys on pelottavaa vaikka toisinaan siitä syntyy myös parhaat biisit. En ole itse ollut koskaan julkisesti näin auki ja tämän biisin julkaisu jännittää ihan erityisellä tavalla. Säkeistöt syntyivät tuntemuksesta, että mun on vaan pakko kertoa tämä tarina. Sinkulle päätyivät ensimmäiset otot molemmista säkeistöistä, Roope Salminen kertoo.

– Ainoa asia mihin voi luottaa on se, että aika kuluu ja asiat muuttuu. Pitää siis nauttia niistä hetkistä, jotka tuntuvat hyviltä juuri nyt.
Tähdet kohdallaan syntyi tästä ajatuksesta ja olen iloinen, että saimme vangittua tämän tunnelman biisiin. Kyseessä on myös Koirien ensimmäinen hitaampi biisi. Toivottavasti vihdoin nähdään ilmassa yleisön täydeltä sytkäreitä ja kännykänvaloja, laulaja Jon-Jon Geitel hekumoi.

Bändin läpimurtosingle Madafakin darra on ylittänyt kirkkaasti platinalevyrajan ja se on vuoden soitetuimpia radiohittejä. Edelleen radiosoittolistan top-10:ssä jatkava biisi on noussut Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi sekä single- ja radiosoittolistojen ykköseksi.

Yhtyeeseen kuuluvat Roope Salminen (laulu), Jon-Jon Geitel (laulu), Ossi Saarinen (kosketinsoittimet), Olli Äkräs (kosketinsoittimet), Urho Särkkä (basso), Robert Rasimus (kitara), Mikko Saarinen (rummut) ja Iivari Suosalo (perkussiot).

Instagram: https://instagram.com/rsjakoirat
Facebook: https://www.facebook.com/roopesalminenjakoirat
Snapchat: rsjakoirat

Ylös