Uutiset

WALTTERI TORIKAN HUIMA MENESTYS JATKUU – LEVY MYI JO PLATINAA!

4.12.2015

Palkitun oopperalaulajan Waltteri Torikan odotettu debyyttialbumi Sydän julkaistiin lokakuussa. Se on siitä asti pysynyt virallisen albumilistan kärkisijoilla, ja huimalle menestykselle ei näy loppua: Sydän-albumi on ylittänyt jo platinalevyrajan eli sitä on myyty yli 20 000 kappaletta!

– Olen suunnattoman onnellinen ja kiitollinen kaikille, jotka ovat ostaneet levyn ja käyneet konserteissani. Kiitos valtavan positiivisesta yleisöltä saamastani tuesta. Kiitos myös kaikille levyn tekoon osallistuneille, onnellinen Waltteri sanoo.

Sydän on viihdelevy, jolla ylistetyn baritonin ääni taipuu huikeisiin suorituksiin Janne Huttusen tuottamissa kappaleissa. Mahtipontista tunnelmaa lisää entisestään albumilla kapellimestari Ville Matvejeffin johdolla soittava Jyväskylä Sinfonia.
Waltterin upea vuosi ja lähes loppuunmyyty konserttisalikiertue huipentuvat tänään illalla Helsingin Musiikkitalossa järjestettävään Jouluinen Sydän -konserttiin. Siellä on mukana Waltterin debyyttialbumilla soittava Jyväskylän Sinfonia kapellimestarinaan Ville Matvejeff. Lista- ja arvostelumenestystä niittäneen Sydän-albumin kappaleiden lisäksi Musiikkitalossa on luvassa joulun klassikoita. Konsertissa kuullaan vierailevana solistina Johanna Rusasta. Lippuja konserttiin on vielä saatavilla Lippupalvelusta ja Musiikkitalon lipunmyynnistä.

Sunnuntaina 6. joulukuuta Waltteri juhlii itsenäisyyspäivää Linnan juhlissa. Lisäksi hän esiintyy Linnan jatkoilla (TV1 klo 22.15).

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Pro Musica -säätiö valitsi Waltterin viime vuonna vuoden nuoreksi muusikoksi. Hän voitti keväällä MTV:n Tähdet, Tähdet -ohjelman.

Ylös