Uutiset

WALTTERI TORIKAN LEVY JYRÄÄ ALBUMILISTALLA!

14.12.2015

Palkitun baritonin viihdelevy on myynyt jo platinaa, lähes 30 000 kappaletta.

Palkitun oopperalaulajan Waltteri Torikan odotettu debyyttialbumi Sydän julkaistiin lokakuussa. Se on siitä asti pysytellyt virallisen albumilistan kärkisijoilla, ja ollut nyt jo kaksi viikkoa peräkkäin sijalla kaksi! Waltterin edellä listalla on siis vain Adele.

Lisäksi kiitelty Sydän-albumi on ylittänyt platinalevyrajan kirkkaasti: sitä on myyty lähes 30 000 kappaletta.
Sydän on viihdelevy, jolla ylistetyn baritonin ääni taipuu huikeisiin suorituksiin Janne Huttusen tuottamissa kappaleissa. Mahtipontista tunnelmaa lisää entisestään albumilla kapellimestari Ville Matvejeffin johdolla soittava Jyväskylä Sinfonia.
Waltterilla on ollut takanaan upea vuosi ja syksyllä hän kiersi Suomea lähes loppuunmyydyllä konserttisalikiertueella. Tänä vuonna Waltteri on mahdollista nähdä vielä viidessä joulukonsertissa. Katso tarkemmat tiedot täältä!

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Pro Musica -säätiö valitsi Waltterin viime vuonna vuoden nuoreksi muusikoksi. Hän voitti keväällä MTV:n Tähdet, Tähdet -ohjelman.

Ylös