Uutiset

ANTTI TUISKUN PARTY-SINGLELLE KULTAA!

22.1.2016

Eilen julkistettiin Emma-ehdokkaat, ja Antti on ehdolla viidessä kategoriassa.

Suomen kirkkaimman poptähden Antti Tuiskun uusin single Party (papiidipaadi) julkaistiin joulukuussa. Kappale nousi välittömästi Spotifyn kärkeen, ja nyt se on ylittänyt kultarajan.

Eilen julkistettiin Emma-ehdokkuudet, joita Antilla on tällä kertaa viisi kappaletta: vuoden miessolisti, vuoden albumi (En kommentoi), vuoden pop, vuoden musiikkivideo (Keinutaan feat. VilleGalle) sekä yleisöäänestys.

Huhtikuussa Antti esiintyy kahtena päivänä peräkkäin Hartwall Arenalla omassa Peto Show’ssaan. Ensimmäinen keikka myytiin loppuun välittömästi, seuraavalle päivälle eli sunnuntaille 24. huhtikuuta on saatavilla vielä muutamia lippuja osoitteesta lippu.fi.

Ylös