Uutiset

JVG julkaisi uuden singlen Paluu tulevaisuuteen!

14.1.2016

JVG julkaisi uudenvuoden aattona singlen Paluu tulevaisuuteen Spotifyssa. Kappale on JVG:n, DJ PP:n, Ercolan ja Teemu Brunilan säveltämä. Jare ja Ville esittivät kappaleen Hartwall Arenalla jääkiekon nuorten MM-kisoissa. Perjantaina 1.1. JVG esiintyi Tavastialla ikärajattomalla keikalla yhdessä Mikael Gabrielin kanssa.

Kuuntele Paluu tulevaisuuteen –single täältä!

Vuosi 2015 on ollut JVG:lle huikea menestys. Yhtyeen syyskuussa julkaistu 247365-albumi on Suomen striimatuin levy Spotifyssa yli 28 miljoonalla kuuntelukerralla. Albumi on ylittänyt platinarajan ja yhtyeen singlet Mauton jasso, Tuulisii ja Tarkenee ovat myyneet platinaa. Myös albumin viimeinen single Takajeejee on ylittänyt kultarajan.
JVG:n Tarkenee-single on kerännyt tänä vuonna kaiken kaikkiaan yli 7,7 miljoonaa striimiä, mikä on enemmän kuin millään muulla kotimaisella kappaleella.

Facebook: https://www.facebook.com/jvgvirallinen
Instagram: https://instagram.com/jvgfi/

Ylös