Uutiset

JVG:lle lisäkonsertti Hartwall Arenalle -liput tulevat myyntiin lauantaina klo 9.00

22.1.2016

JVG järjestää suuren kysynnän vuoksi lisäkonsertin Hartwall Arenalla perjantaina 27.5.
Liput konserttiin tulevat myyntiin lauantaina 23.1. klo 9.00

JVG:n 28.5. järjestettävä Paluu tulevaisuuteen -avauskonsertti on myyty loppuun. Suuren kysynnän vuoksi järjestetään lisäkonsertti Hartwall Arenalla perjantaina 27.5. Koko perheelle tarkoitetun konsertin ovet avautuvat klo 17.00 ja JVG esiintyy klo 19.00. Liput konserttiin tulevat myyntiin lauantaina 23.1. klo 9.00 osoitteessa www.lippu.fi.

”Ollaan tosi fiiliksissä miten nopeesti liput myyntiin loppuun. Haluttiin järjestää uusi konsertti, jotta kaikki pääsee mestoille”, kertoo Vile ja Jare.

Taatusti yllätyksellisen illan aikana tullaan kuulemaan kaikki yhtyeen suurimmat hitit.

Suosionsa huipulla oleva JVG on ehdolla Emma gaalassa kuudessa eri kategoriassa. JVG:n kaikki albumit ovat ylittäneet platinarajan ja niitä on myyty yhteensä yli 80 000 kappaletta. Yhtyeen viimeisimmältä albumilta 247365 nousseet hitit Mauton jasso, Tuulisii, Tarkenee ja Takajeejee ovat kaikki myyneet platinaa. Lisäksi VilleGallen Vain elämää -ohjelmasta tuttu versio Lähtisitkö-kappaleesta on ylittänyt platinarajan ja alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisoissa Leijonien virallinen maalilaulu oli VilleGallen Peto on irti –kappale. Yhtyeen uutena vuotena julkaistu Paluu tulevaisuuteen –single nousi suoraan Spotifyn ykkössijalle.

Ylös