Uutiset

Panic! At The Disco -yhtyeen uusi albumi nousi Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi

26.1.2016

Death Of A Bachelor nousi myös iTunesin sijalle #1 lähes kahdessakymmenessä maassa

Yhdysvaltalaisen Panic! At The Disco -yhtyeen uusi albumi Death Of A Bachelor on noussut Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi (Billboard Top-200 Chart). Death Of A Bachelor myös myi julkaisuviikollaan hurjat 169 000 kappaletta, mikä tarkoittaa bändille korkeinta albumin julkaisuviikon listasijoitusta koko sen yli kymmenen vuoden uran aikana. Albumin on tuottanut Jack Sinclair (Five Seconds of Summer, Taylor Swift, P!nk).

Death Of A Bachelor –albumilta julkaistu uusin single Victorious nousi nopeasti iTunesin sijalle #1 sekä Billboardin ja Twitterin Trending 140 –listoille. Tähän mennessä albumilta julkaistut singlet Hallelujah, Emperor’s New Clothes, LA Devotee, Don’t Threaten Me With A Good Time ja Victorious ovat kaikki järjestelmällisesti nousseet jenkkien Hot Rock Songs –listan kärkipäähän.

Uuden albumin julkaisun myötä Panic! At The Disco lähtee massiiviselle kesäkiertueelle yhdessä toisen jenkkibändin, Weezerin, kanssa. Keikkoja on ympäri Yhdysvaltoja yli 40 kaupungissa. Lisää tietoa keikoista täältä!

Panic! At The Disco on Yhdysvaltain Las Vegasissa vuonna 2004 perustettu rockyhtye. Death Of A Bachelor on yhtyeen viides studioalbumi. Vuonna 2005 julkaistu debyyttialbumi A Fever You Can’t Sweat Out on myynyt tähän päivän mennessä yli tuplaplatinaa ja on edelleen levymerkki Fueled By Ramenin historian eniten myynyt debyyttialbumi. Kansainvälistä menestystä bändi alkoi ansaita heti debyyttialbumiltaan julkaistulla I Write Sins Not Tragedies –singlellä: bändi kahmi sen myötä lukuisia Grammy –ehdokkuuksia ja voitti singlestä tehdyllä musiikkivideollaan arvostetun Video of the Year –palkinnon MTV Music Video Music Awards –gaalassa. Vuonna 2011 julkaistu Vices & Virtues –albumilta julkaistut The Ballad of Mona Lisa ja Ready To Go (Get Me Out Of My Mind) olivat niin ikään kansainvälisiä hittejä. Edellinen kriitikoiden ylistämä albumi Too Weird To Live, Too Rare To Die! julkaistiin vuonna 2013.

Nettisivuja:

panicatthedisco.com
facebook.com/panicatthedisco
panicatthedisco.tumblr.com
twitter.com/panicatthedisco
instagram.com/panicatthedisco
youtube.com/panicatthedisco
dcd2records.com
www.fueledbyramen.com

Ylös