Uutiset

Warner Musicin uusi sainaus on 19-vuotias superlahjakkuus Ida Paul!

20.1.2016

Platinaa myynyt Ida Paul julkaisee debyyttisinglen 20.1.

Warner Musicin uusi sainaus on vasta 19-vuotias lahjakas laulaja ja lauluntekijä Ida Paul. Nuoresta iästään huolimatta Ida Paul on ollut säveltämässä jo mm. Roope Salminen & Koirat -yhtyeen platinaa myynyttä Madafakin darra –kappaletta, jossa hän myös fiittaa.

HMC Publishing -kustannusyhtiön kautta löytynyt Ida on säveltänyt omia kappaleitaan vuoden ajan eri tuottajien kanssa. Hän on tehnyt 20.1. julkaistavan ensimmäisen singlensä Laukauksia pimeään yhdessä tuottaja Jaakko Salovaaran kanssa.

”Laukauksia pimeään on henkilökohtainen biisi, joka kertoo siitä kuinka vaikeaa on päästää irti itselleen tärkeestä ihmisestä. Must on siistii julkaista tää biisi ensimmäisenä, koska sen tarina on niin aito ja rehellinen ja uskon et moni pystyy samaistumaan siihen”, kertoo Ida Paul.

Kuuntele Laukauksia pimeään –kappale täältä!

Ida on säveltänyt ja sanoittanut kappaleita muun muassa Kaija Koolle, Anna Abreulle, Lauri Tähkälle ja Mikael Gabrielille. Ressun lukiosta viime vuonna ylioppilaaksi kirjoittanut Ida on toinen niistä kahdesta suomalaisesta, jotka pääsivät vuonna 2015 sisään arvostettuun yhdysvaltalaiseen Harvardin yliopistoon. Suomea ja englantia äidinkielenään puhuva Ida Paul on kasvanut Tammisaaressa, joten puhuu myös ruotsia sujuvasti. Ida asuu tällä hetkellä Helsingissä.

Facebook: www.facebook.com/IdaPaulMusic/

Ylös