Uutiset

CARRIE-HITISTÄ TUTTU ELLINOORA JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN LEIJONAKUNINGAS

24.2.2016

Carrie-biisillä suureen suosioon noussut Ellinoora julkaisi tänään uuden singlen Leijonakuningas. Ellinoora on säveltänyt kappaleen Samuli Sirviön kanssa, joka on myös tuottanut biisin. Koukuttavat sanoitukset ovat Ellinooran käsialaa.

Kuuntele Leijonakuningas täältä!

-Leijonakuningas kappaleessa yhdistyvät mun viime aikaiset kelat niin suomalaisesta mentaliteetista, omasta elämästä kuin myös unelmien toteuttamisesta. Alun vähän alakuloiset akustiset kitaroinnit huipentuvat kertsin kuoroihin, jota ennen juodaan keskikaljaa ja päätetään olla oman elämänsä Leijonakuninkaita. Näillä mielikuvilla on hyvä mennä kohti kesän festareita. Ellinoora iloitsee.

Laulaja-lauluntekijä Ellinoora tuli talven aikana tutuksi läpimurtohitillään Carrie, jota on kuunneltu Spotifyssa jo reilusti yli 2 miljoonaa kertaa eli kultaan oikeuttava määrä. Carrie on ollut myös useita viikkoja Suomen soitetuimpia radiokappaleita. Ellinooran aikaisempia singlejulkaisuja ovat Minä elän ja Ei hävittävää. Debyyttialbumi julkaistaan elokuussa. Ellinoora erottuu voimakkaalla ja persoonallisella lauluäänellään sekä orgaanisilla popmelodioilla.

Ellinoora tekee keväällä klubikeikkoja ja kesällä hänet on mahdollista nähdä suurimmilla festareilla kuten Provinssirockissa ja Ruisrockissa.

Kevään keikat:
Pe 4.3. Pori, Bar Kino
La 5.3. Kaustinen, Viihderavintola Konsta
Ti 8.3. Helsinki, Narinkkatori
Pe 11.3. Järvenpää, Blackpool
La 12.3. Turku, Venus Nightlife
Su 13.3.Seinäjoki, Nurmon Prisma
To 17.3.Helsinki, Tavastia
Pe 1.4. Seinäjoki, Karma
La 2.4. Oulu, 45special
La 16.4.Kokemäki, Oluthuone
Pe 29.4.Helsinki, Stadin Vappu
Pe 27.5.Tampere, Nightclub Tähti

Instagram: ellinooramusiikki
Facebook: www.facebook.com/ellinooravirallinen

Ylös