Uutiset

Deftones julkaisee uuden albumin

12.2.2016

Moninkertaista platinaa myynyt, Grammy-palkittu rockyhtye Deftones julkaisee odotetun kahdeksannen studioalbuminsa GORE 8.4

Bändi on tuottanut albumin yhdessä tuottaja Matt Hyden kanssa. Albumilta esimakua on antanut viime perjantaina julkaistu Prayers/Triangles –single, joka on saanut loistavan vastaanoton ympäri maailmaa. Deftones lähtee albumin tiimoilta keväällä ja kesällä massiiviselle kiertueelle, johon kuuluu esiintymiset Euroopan suurimmilla rockfestivaaleilla sekä oma konsertti Wembley Arena:lla.

”Kunnioituksesta sellaisia artisteja kohtaan kuten Pac, Big, Stevie, Michael ja Hendrix, Gore on yksi parhaimmista albumeista. Ei parhain, vain yksi niistä.”
–Chino Moreno

Deftones on aiemmin julkaissut seitsemän albumia ja myynyt maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa albumia. Bändin muodostavat laulaja/kitaristi Chino Moreno, kitaristi Stephen Carpenter, kosketinsoittaja Frank Delgado, rumpali Abe Cunningham sekä basisti Sergio Vega.

GORE:n kappalelistaus:
1. Prayers/Triangles
2. Acid Hologram
3. Doomed User
4. Geometric Headdress
5. Hearts and Wires
6. Pittura Infamante
7. Xenon
8. (L)MIRL
9. Gore
10. Phantom Bride
11. Rubicon

Ylös