Uutiset

JVG julkaisee kirjan syksyllä

22.2.2016

JVG on tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista bändeistä – ellei suosituin. Siltala julkaisee syksyllä kirjan Etenee – JVG:n tarina, jossa kerrotaan JVG:n historia ihan alusta tähän päivään.

”Viimeiset viisi vuotta ovat olleet meille yhtä pitkää juhlaa”, sanovat JVG:n Jare ja VilleGalle. ”Toivomme, että kirjan myötä myös lukija pääsee mukaan tähän juhlaan.” Kirja paljastaa matkan varrelta anekdootteja, joita ei ole kerrottu aiemmin missään. Myös Jaren ja VilleGallen perheenjäsenet ja läheiset kertovat kirjassa mitä näille on tapahtunut ennen bändin perustamista.

JVG:n kaikki albumit ovat ylittäneet platinarajan ja niitä on myyty yhteensä yli 80 000 kappaletta. Yhtye on voittanut uransa aikana kolme Emma-palkintoa, ja se on tänä vuonna ehdolla peräti kuudessa kategoriassa 11. maaliskuuta järjestettävässä Emma-gaalassa.

Kirjan kirjoittaja on niin ikään alansa huippu, toimittaja ja kolumnisti Laura Friman. Kirjan lukuisat hienot valokuvat ovat bändin historiaa alusta saakka taltioineen Andrei Kipahtin ottamia.
Kirja ilmestyy syyskuussa.

JVG esiintyy Hartwall Areenalla 27. ja 28. toukokuuta. Lauantain konsertti 28.5. on jo loppuunmyyty.

Ylös