Uutiset

Miljoonia myynyt brittiartisti Birdy on valittu Valentinon mainoskasvoksi

11.2.2016

Mainoskampanjassa kuullaan myös musiikkia artistin maaliskuussa julkaistavalta albumilta

Miljoonia myynyt brittitähti Birdy on valittu Valentino –muotitalon mainoskasvoksi.

Birdy esiintyy Red Valentino –malliston mainoksissa ympäri maailmaa (Eurooppa, Yhdysvallat ja Aasia). Red Valentinon tunnussävelmäksi on valittu Winter Birdyn 25. maaliskuuta julkaistavalta Beautiful Lies –albumilta. Pääset tutustumaan Red Valentinon ja Birdyn yhteistyöhön täältä!

Birdy on vasta parikymppinen artistitähti, mutta ehtinyt saavuttaa urallaan jo paljon. Hänen musiikkiaan on käytetty mm. elokuvissa The Hunger Games ja Brave. Vuonna 2011 julkaistulla Birdy –nimisellä debyyttialbumillaan artisti nappasi arvostetun Brit Awards –ehdokkuuden. Lisäksi hänen toinen studioalbuminsa Fire Within ja single Wings nousivat listojen kärkisijoille ympäri Eurooppaa. Birdyn albumeita on tähän päivään mennessä myyty lähes 3 miljoonaa ja singlejä yli 7 miljoonaa kappaletta.

25. maaliskuuta julkaistava Beautiful Lies –niminen albumi sisältää 14 uutta laulua, mukaan lukien tammikuun alussa julkaistun ensimmäisen singlen Keeping Your Head Up. Single on saanut loistavan vastaanoton ympäri maailmaa ja mennyt soittoon mm. BBC Radio1 –kanavalla ja Suomessa mm. YleX:llä. Uuden albumin ovat tuottaneet Jim Abbiss (Arctic Monkeys/Adele) ja Craig Silvey (Arcade Fire/Florence and the Machine). Birdy on toiminut itse levynsä avustavana tuottajana.

Nettisivuja:
http://www.redvalentino.com/
http://officialbirdy.com/splash/keepingyourheadup
https://www.facebook.com/BirdyMusic
https://twitter.com/officialbirdy
https://www.instagram.com/birdyinstagram/

Ylös