Uutiset

SANNI striimasi ennätysajassa kultaa

19.2.2016

SANNIn Että mitähän vittua –single on nopeiten kultaa striimannut kappale Suomessa

SANNIn 10.2. julkaistu Että mitähän vittua –single ylitti kultarajan torstaina 18.2. Se on kaikkien aikojen nopeiten kultaa striimannut kotimainen kappale Suomessa. SANNI teki myös toisen uuden ennätyksen, kun Että mitähän vittua – single keräsi julkaisupäivänä 349 691 striimikuuntelua Spotifyssa.

”Tää vastaanotto on ollut ihan älytön, kiitos kaikki fanit ihanista viesteistä ja snäpeistä ja ennen kaikkee siitä että kuuntelette mun musaa! Tehtiin tää yhdessä. Tästä on hyvä lähtee kolmannen levyn julkasua kohti”, kertoo SANNI.

Kuuntele Että mitähän vittua –kappale täältä!

Viime vuonna julkaistu albumi LELU on myynyt platinaa ja SANNI aloitti helmikuun alussa kattavavan Lelu Tour –kevätkiertueen, joka päättyy 30.4. Helsingin Kulttuuritalolle. SANNI teki vuoden 2015 aikana yli sata keikkaa ja viime syksyn aikana lähes kaikki hurmokselliset keikat olivat loppuunmyytyjä.

Vuoden Naissolistiksi valittu SANNI on ehdolla tulevassa Emma gaalassa peräti neljässä eri kategoriassa.

Suomen Musiikkikustantajat ry palkitsi SANNIn platinaa myyneen 2080-luvulla -kappaleen Vuoden biisi-palkinnolla syyskuussa.

https://www.instagram.com/sannivirallinen/

Ylös