Uutiset

SANNIn odotettu Että mitähän vittua –single on julkaistu

10.2.2016

SANNI julkaisi tänään odotetun uuden singlen Että mitähän vittua. Kappale on SANNIn ja tuottaja Hank Solon käsialaa.

”Että mitähän vittua on biisi pettämisestä ja hetkestä, kun hanskat putoaa lopullisesti ja on pakko katsoa sinisten silmien sijaan tilannetta niin kuin se on. Sytytyslanka palaa hitaasti niin pitkään, kunnes tilanne räjähtää käsiin. Odotan, että pääsen laulattamaan tätä biisiä festareilla!”, kertoo SANNI.

Kuuntele Että mitähän vittua –kappale täältä!

Viime vuonna julkaistu albumi LELU on myynyt platinaa ja SANNI aloitti viime viikolla kattavavan Lelu Tour –kevätkiertueen, joka päättyy 30.4. Helsingin Kulttuuritalolle. SANNI teki vuoden 2015 aikana yli sata keikkaa ja viime syksyn aikana lähes kaikki hurmokselliset keikat olivat loppuunmyytyjä.

Vuoden Naissolistiksi valittu SANNI on ehdolla tulevassa Emma gaalassa peräti neljässä eri kategoriassa.

Suomen Musiikkikustantajat ry palkitsi SANNIn platinaa myyneen 2080-luvulla -kappaleen Vuoden biisi-palkinnolla syyskuussa.

Instagram: https://www.instagram.com/sannivirallinen/

Ylös