Uutiset

Tästä bändistä kiinnostuivat kaikki levy-yhtiöt

9.2.2016

Warner Musicin uusi sainaus Kauniit & Uhkarohkeat julkaisi debyyttisinglen

Viisijäseninen Kauniit & Uhkarohkeat on helsinkiläis-jyväskyläläinen bändi, joka esittää suomenkielistä kansainvälisen tason laulumelodiavetoista poprockia. Kappaleiden tuoreet sovitukset ja positiivinen vire erottuvat edukseen. Keskiviikkona 3.2. julkaistu Kuningatar-debyyttisingle on yhtyeen säveltämä ja sanoittama ja kappaleen on tuottanut Hank Solo ja Jonas W. Karlsson.

Kuuntele Kuningatar-kappale täältä!

Kauniit & Uhkarohkeat yhdistelee taitavasti perinteisiä bändi-instrumentteja sekä raikkaita elektronisia elementtejä. Solisti Eetu Kalavaisen koukuttavista lauluuorituksista löytyy syvyyttä ja tunteita herättävää tulkintaa. Bändin tuotanto pitää sisällään niin festivaaleille sopivia anthemeita, herkkiä rakkauslauluja kuin rankempiakin aiheita käsitteleviä biisejä. Yhtyeen yhdessä kirjoittamat biisit sovitetaan bändin maailmaan istuvaan muotoon Hank Solon ja Jonas W. Karlssonin kanssa.

Kauniit & Uhkarohkeat sai alkunsa syksyllä 2014, kun pitkäaikaiset ystävykset päätyivät monen mutkan kautta samalle studiolle. Siellä syntyivät yhden viikonlopun aikana bändin ensimmäiset kappaleet. Jäsenet ovat täyttäneet keikkapaikkoja yhdessä ja erikseen jo toistakymmentä vuotta ja kartuttaneet esiintymiskokemusta muun muassa Home Junior ja Frankie Say Relax -yhtyeissä. Kauniit & Uhkarohkeat solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa loppuvuodesta 2015.

Kauniit & Uhkarohkeat:
Eetu Kalavainen: laulu
Joonas Keronen: melodinen perkussionisti
Joona Koskela : rytminen perkussionisti
Lauri Halavaara: kitara
Roope Palve: basso

Ylös