Uutiset

TELEKS JULKAISI KOKOELMALEVYN 30 PARASTA

9.2.2016

Levynjulkaisukonsertti Savoy-teatterissa 10.2.2016

Teleks julkaisi 30 Parasta -nimisen kokoelmalevyn 5. päivänä helmikuuta 2016. Pitkän ja hittitäyteisen uran ensimmäinen kokoelma sisältää useita Teleksin jättihittejä, harvinaisempaa materiaalia matkan varrelta sekä uusia radiobiisejä, kuten Säröjä sinussa, Tommy Tabermann sekä paraikaa radioissa soiva Rakkaus on paha päivä. Katso täältä kappaleen kaunis video. Videon voi jakaa vapaasti eri medioissa.

Markus Koskisen ja Pepe Johanssonin muodostama duo on yksi Suomen radioissa eniten soitettuja yhtyeitä. Teleks on julkaissut uransa aikana viisi studiolevyä: Siivet, Viimeinen sammuttaa valot, Taivas on täynnä, Kotimatkalla sekä Jurmo. Kaihoisa ja hiottu tyyli on poikinut suuren määrän radiohittejä, kuten Siivet, Hiljaa virtaa Vantaa, Elämäni viimeinen elämäni rakkaus, Tuulilasin nurkkaan, Kotimatkalla, Tyttö joka katsoo merelle, Lainaksi ystäviltäni, Kaunein kaikista sekä Retkahdus. Kaikki nämä ovat olleet Suomen radiolistan Top 10:ssä. Yhtyeen kappaleita on striimattu Spotifyssä noin 5 miljoonaa kertaa ja videoita katsottu YouTubessa noin 4,5 miljoonaa kertaa.

Teleksin kappaleet ovat jääneet soimaan osaksi radioiden musiikillista kivijalkaa sekä syöpyneet vuosien varrella ikään kuin vaivihkaa osaksi kollektiivista biisimuistia. Teleksin laskelmoimaton ja vähäeleinen tapa kertoa rakkaudesta sopii niin miehille kuin naisille. Heillä ei ole myöskään ollut tapana sekoittaa laulujensa sanomaa selittämällä niitä tahi itseään menneisyydessä eivätkä he aio tehdä niin vastaisuudessakaan. Sen sijaan Teleksiä voi kuulla livenä levynjulkaisukonsertissa Savoy-teatterissa 10. helmikuuta 2016. Lisäksi yhtye keikkailee aktiivisesti eri puolilla Suomea.

Levyn julkaisee Warner Music.

http://www.teleks.fi/

Konserttitiedot:

Teleks – Miehet, jotka laulavat rakkaudesta.
Keskiviikko 10.2.2016
kello 19:00
Savoy-teatteri
Kasarmikatu 46-48, Helsinki
Liput alkaen € 30 / € 15
www.lippupalvelu.fi

Yhtye:
Pepe Johansson – laulu, kitara, koskettimet
Markus Koskinen – laulu, kitara, koskettimet
Anssi Växby – laulu, basso, koskettimet
Matti Pitkänen – viulu, mandoliini, kitara

KAPPALELISTA
Levy 1

Siivet
Tyttö joka katsoo merelle
Kotimatkalla
Tuulilasin nurkkaan
Elämäni viimeinen elämäni rakkaus
Tommy Taberman (feat. Super Janne)
Hiljaa virtaa Vantaa
Lainaksi ystäviltäni
Kaunein kaikista
Säröjä sinussa
Elämä on kaunista
Siniharmaasilmäinen
Retkahdus
Jätämme toisemme toisille
Rakkaus on paha päivä

Levy 2

Tahdon sut just tuollaisena
Poika ja huilu
Rakkus kestää
Vielä ikävää riittää
Suutele suulle
Rakkaus raivoaa
Flamingo
Suurta rakkautta
Porvooseen
Sinne ja takaisin
Rakennuslaulu
Maailmanloppu
Syyllinen
Hiipivä aamu
Rakovalkealla

Ylös