Uutiset

Tippa-T julkaisi tänään uuden singlen Ei Tippa tapa

1.2.2016

Turkulainen räppäri Tippa-T julkaisi tänään maanantaina uuden singlen Ei Tippa tapa. Biisin inspiraation lähteenä on ollut Irwin Goodmanin Ei tippa tapa –kappale. Ei Tippa tapa on Tippa-T:n ja tuottaja Jurekin säveltämä kappale.

”Oon kova Irwin fani ja ollaan mietetty täs aina välillä, että ois siistii käyttää tosta biisistä joitain osia. Heitettiin idea Jurekille alkuvuodesta ja se innostu siitä. Sit oltiiki jo studiossa ja nyt on siisti kuulla mitä jengi kelaa biisistä”, kertoo Tippa-T.

Kuuntele Ei Tippa tapa –kappale täältä!

PME Recordsille sainattu Tippa-T on julkaissut aiemmin iTunesin ykkössijalle nousseen Nuari kukko –EP:n sekä White-debyyttialbumin. EP:ltä löytyvä single Mehu on ylittänyt kultarajan ja Tippa-T:n musiikkivideot ovat keränneet miljoonia katselukertoja YouTubessa. Tippa-T fiittasi SANNIn kultaa myyneellä Pojat –kappaleella viime toukokuussa.

Instagram:
https://www.instagram.com/t1ppatee/

Ylös