Uutiset

Twenty One Pilotsin Stressed Out -single on myynyt kultaa

10.2.2016

Kovassa nosteessa oleva jenkkibändi esiintyy parhaillaan loppuunmyydyille areenoille Euroopassa

Hurjaa suosiota ympäri maailmaa nauttivan yhdysvaltalaisen Twenty One Pilotsin Stressed Out –single on myynyt kultaa nyt myös Suomessa. Urbaani popsingle on valloittanut kaikki radiotaajuudet ja jyrännyt Spotifyn TOP-10:een nopeasti. Tällä hetkellä Twenty One Pilots on Euroopan –kiertueella ja esiintyy loppuunmyydyille areenoille.

Stressed Out –single on uusin singlelohkaisu jenkkien albumilistan ykköseksi nousseelta Blurryface –albumilta. Singlen hauska musiikkivideo on kerännyt jo lähes 80 miljoonaa katselukertaa. Videon voit katsoa täältä:

Twenty One Pilots on Yhdysvaltojen Ohiossa vuonna 2009 perustettu yhtye, johon kuuluvat laulaja-pianisti-biisintekijä Tyler Joseph ja rumpali Josh Dun. Blurryface –albumi on Twenty One Pilotsin toinen studioalbumi. Vuonna 2013 julkaistu kriitikoiden ylistämä ja keikkayleisön rakastama debyyttialbumi Vessel on tähän päivään mennessä myynyt jo toista miljoonaa, ja albumi toi yhtyeelle myös halutun MTV Artist To Watch –tittelin. Twenty One Pilots tunnetaan myös huikean energisistä keikoistaan.

Nettisivuja:
http://www.twentyonepilots.com/
https://www.facebook.com/twentyonepilots/
https://twitter.com/twentyonepilots
https://www.instagram.com/twentyonepilots/

Ylös