Uutiset

Vesalan ”Tequila” myynyt platinaa

18.2.2016

Vesala jyrää soittolistoilla jo ensimmäisellä singlejulkaisullaan

Vesalan ”Tequila”-single on myynyt platinaa. Kappale on ensimmäinen julkaisu Vesalan erittäin odotetulta debyyttialbumilta, joka julkaistaan kesällä. ”Tequila” nousi heti julkaisunsa jälkeen Spotifyn ja radiosoittolistan kärkikymmenikköön ja on tälläkin hetkellä Suomen radioiden soitetuin kappale. Vesala on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut kappaleen itse.

”On ollut hauska seurata ekan soolobiisini taivalta Suomessa, toivottavasti biisi on tuonut vähän kesän aurinkoa sinne talven keskelle. En olisi voinut uskoa että siitä tykätään noin paljon, ensi kesänä tulee olemaan ihan parasta viheltää sitä kimpassa festareilla yleisön kanssa!”

Vesala keikkailee Suomessa koko kesän kestävällä kiertueellaan, joka julkaistaan myöhemmin.

Kuuntele Tequila täältä!

Ylös