Uutiset

Warner Musicin uusi sainaus Kauniit & Uhkarohkeat julkaisi musiikivideon

25.2.2016

Kuningatar-debyyttisingle nousi Spotifyn sijalle 17.

Viisijäseninen Kauniit & Uhkarohkeat on helsinkiläis-jyväskyläläinen bändi, joka esittää suomenkielistä kansainvälisen tason laulumelodiavetoista poprockia. Kappaleiden tuoreet sovitukset ja positiivinen vire erottuvat edukseen. Keskiviikkona 3.2. julkaistu Kuningatar-debyyttisingle on yhtyeen säveltämä ja sanoittama ja kappaleen on tuottanut Hank Solo ja Jonas W. Karlsson.

Kuningatar-single on menestynyt loistavasti Spotifyssa ja kipusi viikko sitten sijalle 17. Kappaleeseen on kuvattu musiikkivideo, joka on Hannes Honkasen ohjaama.

– Paras tapa viettää perjantaita on musavideon kuvaukset! 6000 pelikortin läpi kahlaamisen jälkeen herättiin monen sadan rouvan kanssa, mut koska Kuningatarta ei löytyny, meidän pitäis keksiä nyt mihin nää kaikki lähettäisi. Snäppää meille (sc: kaunarit) mitä maata sun unelmien Kuningatar ois ja voit saada sen! Piirretään siihen meidän nimet ja kaikkee jos haluat, Kaunarit lupaavat.

Katso musiikkivideo täältä!

Kauniit & Uhkarohkeat yhdistelee taitavasti perinteisiä bändi-instrumentteja sekä raikkaita elektronisia elementtejä. Solisti Eetu Kalavaisen koukuttavista laulusuorituksista löytyy syvyyttä ja tunteita herättävää tulkintaa. Bändin tuotanto pitää sisällään niin festivaaleille sopivia anthemeita, herkkiä rakkauslauluja kuin rankempiakin aiheita käsitteleviä biisejä. Yhtyeen yhdessä kirjoittamat biisit sovitetaan bändin maailmaan istuvaan muotoon Hank Solon ja Jonas W. Karlssonin kanssa.

Kauniit & Uhkarohkeat sai alkunsa syksyllä 2014, kun pitkäaikaiset ystävykset päätyivät monen mutkan kautta samalle studiolle. Siellä syntyivät yhden viikonlopun aikana bändin ensimmäiset kappaleet. Jäsenet ovat täyttäneet keikkapaikkoja yhdessä ja erikseen jo toistakymmentä vuotta ja kartuttaneet esiintymiskokemusta muun muassa Home Junior ja Frankie Say Relax -yhtyeissä. Kauniit & Uhkarohkeat solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa loppuvuodesta 2015.

Kauniit & Uhkarohkeat:
Eetu Kalavainen: laulu
Joonas Keronen: melodinen perkussionisti
Joona Koskela : rytminen perkussionisti
Lauri Halavaara: kitara
Roope Palve: basso

Ylös