Uutiset

YLLÄTYSHITTI KAPTEENI KÄSKEE YLITTI KULTARAJAN!

11.2.2016

Jättihitiksi noussut Ilarin Kapteeni käskee –biisi on kerännyt jo yli 2 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa eli kultaan oikeuttavan määrän. Kapteeni käskee julkaistiin joulukuun lopulla ja siitä tuli välittömästi hitti: kappale nousi suoraan Spotifyn kuunnelluimpien biisien sijalle 6 ja se pysytteli top-10 joukossa useita viikkoja.

Ilari on 24-vuotias rap-artisti, joka on tehnyt musiikkia jo useita vuosia ja keikkaillut kaveriporukalla. Hänen tunnusmerkkejään ovat voimakas ja vahva flow, menevät EDM-biitit ja tekstien oivaltavuus. Ilari tekee koko ajan lisää biisejä, ja seuraava single julkaistaan kevään aikana. Räppiä ja EDM:ää taitavasti yhdistelevä hittinikkari kiinnitettiin Warnerille viime kesänä – heti kun levy-yhtiössä kuultiin hänen Kato ku mä tanssin -kappaleensa demo.

– Elän hetkessä ja olen valmis kokeilemaan uusia juttuja spontaanisti. Saatan innostua nopeasti jostain ihan pähkähullusta ideasta ja alkaa työstää sitä täysillä. Musiikki on aina ollut mulle intohimo ja henkireikä. Teen biisejä fiilispohjalta. Huumori ja pilke silmäkulmassa ovat aina kuuluneet musassani, mutta välillä haluan käsitellä biiseissä joitain diipimpiäkin juttuja, Ilari kuvailee tyyliään.

Spotify: https://open.spotify.com/album/5E4r5aJKtUNwc8bBNhch00
Youtube: https://youtu.be/EvS2xZ1p9bk
Facebook: www.facebook.com/ilarivirallinen

Ylös