Uutiset

Anne-Marie valloittaa Eurooppaa Do It Right -biisillään

21.3.2016

Nuori brittiläinen artisti on myös karaten kolminkertainen maailmanmestari

Brittiartisti Anne-Marie on lyhyessä ajassa noussut popmaailman huulille! Tulevaa debyyttialbumia enteilevä Do It Right –biisi soi jo monennetta viikkoa korkealla mm. BBC Radio1:n listalla ja kappale nousi nopeasti myös top20:n joukkoon USA:n Spotifyn viraalilistalla. Anne-Mariesta on puhuttu vuoden 2016 mielenkiintoisimpana tulokkaana.

Anne-Marie oli myös odotetuimpien kutsuvieraiden joukossa hiljattain järjestetyssä Brit Awards –gaalassa Lontoossa ja hurmasi odotetusti median punaisella matolla.

Anne-Marien menestys ei ole kuitenkaan tullut yhdessä yössä, vaan nuori artisti on jo pitkään tehnyt yhteistyötä mm. brittipoppoo Rudimentalin kanssa. Viimeiset kaksi vuotta Anne-Marie on kiertänyt Rudimentalin mukana keikoilla laulajana ja vieraileekin bändin uudella Rumour Mill –singlellä. Anne-Marie oli mukana myös Rudimentalin kiertueen huipentavalla Lontoon 02 Arenan -keikalla 3. maaliskuuta. Lisäksi Anne-Marie julkaisi keväällä 2015 ensimmäisen singlensä Boy, joka valittiin Radio1:n Hottest Record in the World –listalle. Lokakuussa 2015 Anne-Marie myi jo loppuun ensimmäiset klubikeikkansa, esimerkiksi Lontoon Oslo –venuen keikka myytiin loppuun jo kolme kuukautta ennen keikkaa! Anne-Marie –kuume on siis kova ja leviää tällä hetkellä ympäri maailmaa.

Tällä hetkellä Anne-Marie keskittyy tulevan debyyttialbuminsa työstämiseen Lontoossa. Albumia tuottavat useat tämän hetken kovimmat tuottajat, Fraser T Smith, Brad Ellis, Steve Mac, Two Inch Punch sekä Show N Prove, joka on tuottanut mm. Do It Right -kappaleen.

Huikeassa nosteessa olevan artistiuransa lisäksi Anne-Marie on niittänyt mainetta aiemmin myös urheiljana. Hän on karaten kolminkertainen maailmanmestari (Shokotan style). Nainen tunnetaankin urheilullisista Instagram-postauksistaan sekä punaisella matolla nähdystä upeasta urheilijan figuuristaan.

Katso Do It Right-sinkun video ja kuuntele biisi täältä.

Nettisivuja:
http://iamannemarie.com/
https://www.facebook.com/iamannemarie/
https://twitter.com/annemarieiam
https://www.instagram.com/annemarieiam/

Ylös