Uutiset

ANTTI TUISKU JA SEPPÄLÄ YHTEISTYÖHÖN

1.3.2016

Seppälä lanseeraa keväällä Antti Tuiskun nimikkomalliston. Antti on suunnittelut malliston yhdessä Seppälän ja stylisti Vesa Silverin kanssa. Antti Tuisku by Seppälä -mallisto sisältää sporttihenkisiä vapaa-ajanvaatteita ja -asusteita. Antti toimii itse malliston kasvona. Mallisto on saatavilla huhtikuussa 2016 kaikista Suomen Seppälöistä.

Kotimaan ykkösrivin artisti Antti Tuisku tekee uuden aluevaltauksen, kun hänen nimeään kantava nimikkomallisto Antti Tuisku by Seppälä lanseerataan huhtikuussa 2016.

– Pitkäaikainen unelmani on ollut toteuttaa oma vaatemallisto. Otimme Vesan kanssa yhteyttä Seppälään, ja he lähtivät rohkeasti mukaan toteuttamaan ideaa. Loimme yhdessä juuri minun näköiseni malliston. Olen ylpeä malliston kaikista tuotteista, Antti Tuisku iloitsee.

Antti Tuisku on suunnitellut malliston yhdessä stylisti Vesa Silverin ja Seppälän suunnittelija Petri Pelkosen kanssa. Antti Tuisku by Seppälä on sporttihenkinen vapaa-ajan mallisto, joka soveltuu sekä miehille että naisille. Kaikki tuotteet ovat Antin tyylin mukaisia, ja niissä on tarkasti mietittyjä yksityiskohtia. Vaatteissa on panostettu etenkin istuvuuteen ja materiaaleihin. Mukavia ja helppokäyttöisiä vaatteita on voi yhdistellä toisiinsa sekä pukea kerroksittain.

– Mallistoon on haettu inspiraatiota Antin tyylistä, tanssista, urheilusta ja muista vapaa-ajan harrastuksista. On ollut upeaa toteuttaa Antin unelmaa kotimaisen brändin kanssa, Vesa Silver kertoo.

Antti Tuisku toimii itse malliston kasvona yhdessä tanssija Haza Hajipoorin kanssa.

– Antti on tämän hetken kiinnostavin artisti, ja on ollut hienoa tehdä hänen kanssaan yhteistyötä. Antin hyvä tyylitaju ja kirkas visio mallistosta ovat tehneet yhteistyöprojektista helpon. Odotan innolla, kuinka asiakkaamme ottavat vastaan malliston ja markkinointikampanjan, sanoo Seppälän markkinointijohtaja Kati Kivimäki.

Antti julkaisi viime perjantaina uuden Pyydä multa anteeks kunnolla -singlen. Single nousi suoraan Suomen Spotify-listan 2. sijalle.

– Olimme kappaletta tehdessä herkissä tunnelmissa ja halusimme säveltää modernin popkappaleen. Teimme laulun siitä välitilasta, jossa ihmiset rimpuilevat eron jälkeen. Siitä, kun tietää, että olisi jo parempi kääntää uusi sivu, mutta jokin maaginen voima vetää vielä takaisin vanhaan, Antti kuvailee uusinta singleään.

Kuuntele Pyydä multa anteeks kunnolla -kappale täältä!

Ylös