Uutiset

ANTTI TUISKUN AREENAKONSERTTEIHIN LISÄPAIKKOJA!

23.3.2016

Peto Show’ssa Anttia lämmittelevät Roope Salminen & Koirat sekä Benjamin

Antti Tuisku esiintyy Hartwall Arenalla omassa Peto Show’ssaan viikonloppuna 23. ja 24. huhtikuuta. Nyt loppuunmyydyille keikoille on saatu pieni määrä lisäpaikkoja, jotka ovat nyt myynnissä osoitteessa www.lippu.fi.

Peto Show -konserteissa Anttia lämmittelevät juuri debyyttialbumillaan listaykköseksi noussut Roope Salminen & Koirat (lauantai) sekä Espanjassa kovassa nosteessa oleva, esikoislevynsä huhtikuussa julkaiseva Benjamin (sunnuntai). Lämppärit esiintyvät klo 19.25 alkaen, Antti Tuisku aloittaa noin klo 20.
Peto Show’n viralliset jatkot (K18) järjestetään lauantaina 23. Huhtikuuta Helsingin The Circuksessa klo 22 alkaen. Jatkoilla esiintyvät Ida Paul, Roope Salminen & Koirat sekä Antin tuottaja Jurek vetää jatkoilla DJ-setin. Jatkojen liput myy www.lippupalvelu.fi

Ylös